Du er her:

articleimage

Frivillige på Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter

Frivillig

Fra 2017 har Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter egen base på nettstedet frivillig.no. Du finner oss her med innformasjon om ledige oppdrag og frivillig arbeidsutlysninger.

Frivillighet Norge står bak nettstedet frivillig.no. Nettstedet kobler organisasjoner og lag med gode hjelpere. Organisasjoner kan legge ut oppdrag og folk kan finne noe de har lyst til og være med på.

Mange oppgaver venter den som har lyst og hjerterom. Hjelp med øvelseskjøring, lekser, organisering av kultur og idrett, eller trøst for mennesker i en vanskelig situasjon er bare noen av oppgavene du finner på nettsiden Frivillig.no.
- Du trenger ikke kunne synge for å være kasserer i et kor, eller være Petter Solberg for å øvelseskjøre med en flyktning, sier Stian Slotterøy Johnsen. Han er generalsekretær i Frivillighet Norge som står bak nettstedet frivillig.no.

Frivillighet Norge har laget Frivillig.no, en nasjonal digital oppslagstavle for frivillige oppdrag. Her kan organisasjoner legge ut konkrete oppdrag de trenger frivillige til, og folk kan finne noe de ønsker å bidra med i sitt nærmiljø. Det er gratis å bruke for alle. 

Som organisasjon eller lokallag kan du enkelt registrere deg og legge ut oppdrag. Enten dere trenger flere til å fikse takrenna på foreningens hytte, til å drifte lokallaget, til å lage festival, være en mentor for ungdom eller til å bake kake til neste samtalegruppe.

Hvis dere har spørsmål er det bare å sende en epost til kontakt@frivillig.no, så hjelper vi så godt vi kan!

Frivillig.no drives av de frivillige organisasjonene selv gjennom Frivillighet Norge, og er støttet av Helse- og omsorgsdepartementet, Kulturdepartementet, Oslo Kommune, Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen DNB.

“Du får utløp for det du kan, du får brukt ressursene dine på noe som er bra for samfunnet, og så gir det masse tilbake til en selv også.”

-Stian Slotterøy Johnsen, generalsekretær i Frivillighet  Norge