Du er her:

Generasjonsfestivalen 2019

28. september gikk tidenes første Generasjonsfestival av stabelen i Bodø.

Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter og Folkets hus åpnet opp husene sine og fylte dem med aktiviteter, konserter og forestillinger for hele familien.

 

Allerede da dørene åpnet kl 10 var det mange spente publikummere som møtte opp. Nysgjerrige og forventningsfulle, og ikke lenge etter begynte det å strømme på med folk.

Vi har enda ikke fått eksakt publikumsantall, men vi regner med det har vært godt over 300 mennesker innom begge husene denne dagen. Altså en stor suksess.

Bamsesykehus, perling, vikingfletter med Saltr Vikingmarked, Strikkelounge med Frk. Brekke, Treskjæring, Allsang med Tina og Stein, tegne/ malekonkurranse fra Coop, kreativt verksted med Re, selfiekonkurranse med Bodø Ungdomsråd kombinert med mobil/ pchjelp, neglelakking hos Says velvære, hårkrølling på Heians Frisør,  slipsknutekurs og konkurranse med dyktige gutter fra O. Johanson, oppmerksomhetstrening med Siri Lyngmo (Medisisnk yoga Nord), Sittedans, Bodø Seniordans, Pensjonistrevyen, Ballongmannen, Eventyrstund med Torill Lund, Sjakkspill med Bodø Sjakklag, utdeling av gratisbilletter til BHK kamp fra spillerne selv, konsert med; Bella Umbrella Band, Hobbel, Vembre, Smash Wavet, Innestæmme, Butikkhjørnet holdt åpent for salg av hjemmestrikka produkter og ellers var det salg av bl a møsbrømlefse og pølser, kaffe og godsaker i Kulturkafeen på Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter og på Folkets Hus.

I tillegg var det Jazzin Pot på kvelden og jazzdronningen England Brooks avrundet festivalen på en fabelaktig måte!

 

Les mer om festivalen her

Fra nett:   Avisa Nordland

                Bodø Nu

                Bodø Energi

 

logo

treskjærer

 

mobil

 

allsang

sjakk

bamsesykehus

 

ballongmannen

seniordans

tegne

smash

re

revy

vembre

slips

agnete

jill

sittedans

 

treskjæring