Du er her:

  • Forside
  • Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter
articleimage

Velkommen til Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter

Det lille store kultur og kunnskapssenteret midt i hjertet av Bodø.

Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter ligger sentralt til midt i sentrum av Bodø. Det er et mangfoldig hus med et spekter av kulturtilbud og aktiviteter. Tusenhjemmet er etter hvert blitt en viktig møteplass for mange av innbyggerne, spesielt pensjonister. Det er et stort engasjement og gruppen av frivillige medarbeidere vokser. Kompetanse og opplæring er et satsingsområde, både i form av foredrag, seminarer og kursvirksomhet. Datakurs har størst prioritet. Vi legger vekt på at Tusenhjemmet skal være åpent for alle, og jobber for å få kontakt på tvers av generasjoner.

Det arrangeres ulike kurs, aktiviteter, foredrag m.m. som drives av blant annet Pensjonistuniversitetet,  Frisklivssentralen, Butikkhjørnet og Snekkerverkstedet m.fl.

Vi har bl. a kafè, frisør, kultursal, manikyr/pedikyr, møte-og aktivitetsrom.

Butikkhjørnet
Mandag til fredag kl 10.00 -14.00 er Butikkhjørnet åpent. Våre frivillige medarbeidere selger flotte håndlagede produkter, bl. a strikketøy for barn og voksne.

Resepsjonen
Er betjent av frivillige mandag – fredag kl. 10.00-14.00. Her får du hjelp til å finne fram dit du skal, være seg et møte, en aktivitet e.l
Tlf: 934 69 990

Kulturkafeen
Åpent 10.00-17.00 mandag til fredag og
11.00-16.00 på søndager

Tlf:  482 76 578
 

Kontakt

Drifts- og utviklingsleder - Tove Johanna Fagertun
Tove.Johanna.Fagertun@tusenhjemmet.no

Kultur og frivillighetskoordinator - Cecilie Haugseth
cecilie.haugseth@tusenhjemmet.no